" Geluk zit hem in de kleine dingen waar we ook super trots op mogen zijn ”

Wenskaarten
KLEINTJESGELUK. produceert wenskaarten voor jong en oud. Voor kinderen van 0 tot 8 jaar hebben wij wenskaarten waarbij je even stilstaat bij de ontwikkeling van een kind, de geluksmomentjes waar de kleine terecht trots op mag zijn! Het effect van een kaartje sturen of ontvangen geeft een mens altijd een gelukkig gevoel. Zo leuk om te zien wat zo een klein gebaar al kan doen. Dit is niet alleen bij volwassenen het geval, ook kinderen krijg een glimlach van oor tot oor als zij even in het zonnetje worden gezet met een leuke kaart. Een ‘ik-ben-trots-op-jou kaartje laat zien dat er aandacht is voor deze nieuwe ontwikkeling en doet een kind stralen. Tegelijkertijd is het leuk om dit moment vast te kunnen leggen en later terug te kunnen lezen.
Muisjes met slingers
Het gevolg van onze keuze voor hoge kwaliteit is dat wij met de wenskaarten en bepaalde doelgroep zullen bereiken. Hierdoor zullen niet alle kinderen in Nederland kaartjes van KLEINTJESGELUK. ontvangen of kunnen versturen. Om deze reden hebben wij ervoor gekozen om jaarlijks te doneren aan Stichting Jarige Job. Deze stichting zet zich in voor kinderen waarvoor het niet vanzelfsprekend is dat er slingers in huis hangen met hun verjaardag en niet kunnen trakteren op school. De team-uitjes van KLEINTJEGELUK. Vinden dus ook plaats bij Stichting Jarige Job. Een dag waarbij wij dozen in pakken om een kind een verjaardag te geven om niet te vergeten.  

 ” Het idee dat er een grote glimlach op het gezicht komt door het versturen of ontvangen van een kaartje en dat er in een ander huis een grote glimlach komt, omdat er slingers in huis zijn opgehangen. Daar maakt mijn hart een sprongetje van! ”  Bianca